Dubrava

Adresa: Aleja Blaža Jurišića 9, Dubrava


    
 

Sve sobe dnevnog boravka djece podijeljene su u više centara u kojima mogu, u manjim skupinama ili individualno, proučavati određene fenomene poput svjetla i sjene, statike, magnetizma, istraživati brojeve, slova, boju, pijesak, vodu, različite teksture...
 
    
 
  

Svojim funkcionalnim rasporedom prostori svih objekata omogućuju djeci različite socijalne interakcije, ali istovremeno nude priliku za osamu i samostalnu aktivnost u centrima aktivnosti.
 
   

To su mjesta koja izgledaju vrlo privlačno čime pozivaju djecu na igru. S druge strane, djeluju i umirujuće, poput malih kućica u koje se djeca mogu povući iz aktivnosti kada za tim osjete potrebu.
 
      

Sve ponuđene materijale osmislile su odgajateljice koje promatranjem i sudjelovanjem u igri, prema uočenome, izrađuju i nude poticaje. Raznovrsnost, dostupnost, količina i način ponude materijala promoviraju neovisnost i autonomiju učenja djeteta.
   
  

  

  

U profesionalno opremljenoj kuhinji svakodnevno brinemo o zdravlju i prehrani djece.

 
Osim odgojnih skupina, u objektu se nalazi i opremljena sportska dvorana namijenjena provođenju sportskog programa i ritmike.

 

Ispiši stranicu